Bruno Šimleša Bruno Šimleša - službene stranice

"Ljubavologija" oduševila i Natašu Janjić

Na predstavljanju "Ljubavologije" bili su brojni znatiželjnici, a zanimljive stavove o ljubavi s njima su podijelili i Antonija Blaće, Nataša Janjić i Leon Lučev.

Nova knjiga spisatelja Brune Šimleše 'Ljubavologija' predstavljena je večeras pred brojnim znatiželjnicima u zagrebačkom kinu Europa. Uz samoga autora, o knjizi i doživljajima ljubavi govorili su i njegovi gosti – voditeljica Antonija Blaće, glumica Nataša Janjić te glumac Leon Lučev.

'Neću govoriti što je autor htio reći ovom knjigom, nego ću reći kako sam je ja doživio. Kad sam bio malen, sve što je napisano u ovoj knjizi bilo mi je jasno. I onda napunim 30, 40 godina i naiđeš na knjigu koja te ponovno upozna s tvojom esencijom', istaknuo je Lučev.

Šimlešina 'Ljubavologija' svidjela se i Nataši Janjić koja kaže da ta knjiga daje odgovore, ali ih ne nameće: 'Knjiga je sveobuhvatna i dala mi je odgovore na sva pitanja. To je mala biblija o ljubavi!'

Voditeljica Antonija Blaće izjavila je da je u novoj Šimlešinoj knjizi pronašla sve ono što je i ona promišljala o ljubavi. 'Ova knjiga nije knjiga, ona je priručnik o ljubavi za sve one koji žele biti sretni i voljeni, i koji žele voljeti. Knjiga te natjera da se ogoliš', vrlo iskreno je izjavila simpatična voditeljica.

Sam autor nazočnima je otkrio nešto više o sadržaju knjige koja čitatelja uči kako izgraditi zdrave, sretne i strastvene odnose s drugima. 'Sretan sam što sam imao priliku barem malo nekome pomoći da složi kockice života', izjavio je Bruno Šimleša.

A da njegove riječi itekako dopiru do srca njegovih čitatelja, pokazali su i mnogobrojni znatiželjnici koji su omiljenom autoru postavljali niz pitanja. Nakon toga, požurili su do autora da im potpiše 'Ljubavologiju' koja će nesumnjivo postati jedna od najčitanijih domaćih knjiga.

Izvor: tportal.hr