Bruno Šimleša Bruno Šimleša - službene stranice

85.000 kuna donirano je udruzi Sve za nju!

01.07.2018. - Završen ciklus zagrebačkih predavanja o ljubavi i odnosima. Od veljače do lipnja održano je pet predavanja koja su inspirirana Bruninom devetom knjigom Istine i laži o ljubavi.

Saznajte više »

Otkrije svoje zablude o ljubavi - 2.5., 19h, Zagreb, Kino Europa!

27.04.2018. - Znate li razlikovati ljubav i zaljubljenost? Mislite li da se isplati biti iskren u vezi? Je li malo ljubomore dobro za vezu? Kako znati da je vrijeme za kraj? Privlače li se suprotnosti?

Saznajte više »

Promocije i predavanja u Ljubljani, Zagrebu, Makedoniji, Slavoniji, Istri, Lici i Gorskom kotaru...

23.04.2018. - Od početka godine u regiji su objavljene tri Brunine knjige. Istine i laži o ljubavi deveta je Brunina knjiga na hrvatskom. Izašla je Brez rokavic, četvrta na slovenskom, te Škola za životot, druga knjiga na makedonskom pa je vrijeme za promocije u Hrvatskoj i regiji!

Saznajte više »

Otkrijte tajne uspješnog ljubavnog odnosa - Zagreb, 17.4.2018.

08.04.2018. - Predavanje preporučujemo i parovima i samcima, odnosno svima koji žele imati sretniji ljubavni život. Vidimo se u Kinu Europa od 19h!

Saznajte više »

Predavanje našeg najpoznatijeg stručnjaka za ljubav - Kino Europa 13.2.19h!

03.02.2018. - Povodom svoje devete knjige Istine i laži o ljubavi, Bruno će u Kinu Europa u Zagrebu održati ciklus od pet predavanja. Prvo je već 13.2. u 19h i može poslužiti kao idealan uvod u sretnije Valentinovo, čak i za one koji nisu u vezi. Kao i uvijek, i ova javna predavanja imaju humanitarni karakter pa će se tako sva zarada od sponzora, prodaje karata i knjiga donirati udruzi Sve za nju!

Saznajte više »