Bruno Šimleša Bruno Šimleša - službene stranice

I treće predavanje Ljubavologije u praksi napunilo kino Europu

20.11.2011. - Ciklus predavanja "Ljubavologija u praksi" na kojemu obrađujemo najbitnije ideje iz Ljubavologije stigao je do svog trećeg druženja. Kako nam je bilo o čemu smo sve govorili pogledajte na portalu Najbolje knjige koji nas prati na svim predavanjima. Na linku ćete pronaći i galeriju slika.

Saznajte više »

Izvrsna atmosfera i 600 ljudi na prvom predavanju Ljubavologije u praksi!!!

04.10.2011. - Mogli bismo pisati sve i svašta, ali nema potrebe kad su medijski pokrovitelji Ljubavologije tako lijepo popratili događaj. Sve što mi možemo napisati jest da smo jako ponosni na izvrsnu intimnu, a opet ambicioznu atmosferu, prepunu dvoranu, fantastična pitanja publike koja su definitivno uljepšala večer... Ma... bila je to doista posebna večer.

Saznajte više »

Ljubavologija je najprodavanija knjiga u rujnu 2011.

04.10.2011. - Iskreno, mnogo nas više raduje kad saznamo da se neka ljubavološka ideja utjelovila u praksi, da bolje i tečnije govorite jezikom ljubavi, no uopće nije loše Ljubavologiju vidjeti na samom vrhu jer to znači da je konačno stiglo vrijeme za knjige koje ne podcjenjuju vašu inteligenciju, ne nude rješenja koja pročitate za tri minute i zaboravite za pet te ne pojednostavljuju stvarnost!!!

Saznajte više »

Ljubavologija u praksi, 14.9., 19h, kino Europa

10.09.2011. - Najava prvog od deset predavanja koja će se jednom mjesečno održavati u kinu Europa

Saznajte više »

Bruno u sjajnom društvu u emisiji o ljubavi

10.08.2011. - Činjenica je da je malo emisija posvećeno ljubavi, ali je sjajno da ih ima sve više. Nataša Barolin Belić, Mani Gotovac i Bruno su pokazali i zašto.

Saznajte više »
NIKE TENNIS CLASSIC ULTRA LEATHER,Nike Zoom KD 9,NIKE KOBE 12,ADIDAS NMD R1,Adidas Stan Smith,ADIDAS YEEZY 750 BOOST
Air Force 1 07 Schuhe,Air Force 1 Flyknit Schuhe,Nike Air Force 1 Mid 07,Nike Huarache Herren Schuhe,Air Jordan Sky High OG Schuhe,Nike Air Max 1 Ultra SE Schuhe