Bruno Šimleša Bruno Šimleša - službene stranice

Ljubavologija u Hrvatskoj uživo

01.08.2011. - U ovom kratkom razgovoru govorili smo o definiciji ljubavi (koliko god ju je moguće definirati riječima), čestim zabludama u partnerskom odnosu, preljubu. Ma uostalom... bacite pogled na link!

Saznajte više »

Ljubavologija u praksi - ciklus predavanja u kinu Europa

28.06.2011. - Ljubavologija - ciklus predavanja u kinu Europa. Predavanja kreću od 14.9. i cilj im je ljubav približiti našim srcima. Iako je to jednostavno reći, a ipak nešto kompliciranije postići - cilj je da ponovno naučimo voljeti!

Saznajte više »

“Ljubavologija” je enciklopedija ljubavi i odnosa, a da bi djelovala, morate biti iskreni

15.06.2011. - “Naše je srce kao televizijski kanal koji emitira program 24 sata na dan. Ako znaš da znaš voljeti – onda šalješ i signal koji će privući osobu koja će tebe znati voljeti”, rekao je sinoć, na promociji svoje nove knjige, “Ljubavologija”, vodeći hrvatski autor duhovne literature Bruno Šimleša. U punoj dvorani zagrebačkog kina Europa okupilo se 500-ak posjetitelja koji su gotovo dva sata slušali i sudjelovali u razgovoru o – ljubavi.

Saznajte više »

"Ljubavologija" - book trailer

15.06.2011. - Pogledajte book trailer za novu knjigu Brune Šimleše, "Ljubavologija", u izdanju zagrebačke Naklade Ljevak.

Saznajte više »

Inspiracijske kartice "Škola života" - iPhone aplikacija, odsad dostupna i verzija na engleskom

03.06.2011. - Izvucite jednu od 56 inspiracijskih kartica “Škola života” i saznajte odgovore! Život nije generalna proba, on je jedan i jedini a vi ste unikatno, moćno kreacijsko stvorenje dizajnirano za uživanje u svojoj ljubavnosti.

Saznajte više »
NIKE TENNIS CLASSIC ULTRA LEATHER,Nike Zoom KD 9,NIKE KOBE 12,ADIDAS NMD R1,Adidas Stan Smith,ADIDAS YEEZY 750 BOOST
Air Force 1 07 Schuhe,Air Force 1 Flyknit Schuhe,Nike Air Force 1 Mid 07,Nike Huarache Herren Schuhe,Air Jordan Sky High OG Schuhe,Nike Air Max 1 Ultra SE Schuhe