Bruno Šimleša Bruno Šimleša - službene stranice

Ljubavologija i Bruno kod Stankovića

21.11.2011. - Otvoren, provokativan razgovor o ljubavi, duhovnosti, Crkvi, odnosima...

Saznajte više »

Ljubavologija je bila najprodavanija knjiga i u listopadu 2011.

20.11.2011. - Moram priznati da mi je izuzetno drago što je Ljubavologija ostavila dubok trag u mnogima od vas. Drago mi je da ste vi kao čitatelji dokazali da knjiga koja ne podcjenjuje vašu inteligenciju i životnu ambiciju može biti uspješna.

Saznajte više »

I treće predavanje Ljubavologije u praksi napunilo kino Europu

20.11.2011. - Ciklus predavanja "Ljubavologija u praksi" na kojemu obrađujemo najbitnije ideje iz Ljubavologije stigao je do svog trećeg druženja. Kako nam je bilo o čemu smo sve govorili pogledajte na portalu Najbolje knjige koji nas prati na svim predavanjima. Na linku ćete pronaći i galeriju slika.

Saznajte više »

Izvrsna atmosfera i 600 ljudi na prvom predavanju Ljubavologije u praksi!!!

04.10.2011. - Mogli bismo pisati sve i svašta, ali nema potrebe kad su medijski pokrovitelji Ljubavologije tako lijepo popratili događaj. Sve što mi možemo napisati jest da smo jako ponosni na izvrsnu intimnu, a opet ambicioznu atmosferu, prepunu dvoranu, fantastična pitanja publike koja su definitivno uljepšala večer... Ma... bila je to doista posebna večer.

Saznajte više »

Ljubavologija je najprodavanija knjiga u rujnu 2011.

04.10.2011. - Iskreno, mnogo nas više raduje kad saznamo da se neka ljubavološka ideja utjelovila u praksi, da bolje i tečnije govorite jezikom ljubavi, no uopće nije loše Ljubavologiju vidjeti na samom vrhu jer to znači da je konačno stiglo vrijeme za knjige koje ne podcjenjuju vašu inteligenciju, ne nude rješenja koja pročitate za tri minute i zaboravite za pet te ne pojednostavljuju stvarnost!!!

Saznajte više »