Bruno Šimleša Bruno Šimleša - službene stranice

Ljubavologija je najprodavanija knjiga u rujnu 2011.

04.10.2011. - Iskreno, mnogo nas više raduje kad saznamo da se neka ljubavološka ideja utjelovila u praksi, da bolje i tečnije govorite jezikom ljubavi, no uopće nije loše Ljubavologiju vidjeti na samom vrhu jer to znači da je konačno stiglo vrijeme za knjige koje ne podcjenjuju vašu inteligenciju, ne nude rješenja koja pročitate za tri minute i zaboravite za pet te ne pojednostavljuju stvarnost!!!

Saznajte više »

Ljubavologija u praksi, 14.9., 19h, kino Europa

10.09.2011. - Najava prvog od deset predavanja koja će se jednom mjesečno održavati u kinu Europa

Saznajte više »

Bruno u sjajnom društvu u emisiji o ljubavi

10.08.2011. - Činjenica je da je malo emisija posvećeno ljubavi, ali je sjajno da ih ima sve više. Nataša Barolin Belić, Mani Gotovac i Bruno su pokazali i zašto.

Saznajte više »

Ljubavologija u Hrvatskoj uživo

01.08.2011. - U ovom kratkom razgovoru govorili smo o definiciji ljubavi (koliko god ju je moguće definirati riječima), čestim zabludama u partnerskom odnosu, preljubu. Ma uostalom... bacite pogled na link!

Saznajte više »

Ljubavologija u praksi - ciklus predavanja u kinu Europa

28.06.2011. - Ljubavologija - ciklus predavanja u kinu Europa. Predavanja kreću od 14.9. i cilj im je ljubav približiti našim srcima. Iako je to jednostavno reći, a ipak nešto kompliciranije postići - cilj je da ponovno naučimo voljeti!

Saznajte više »