Bruno Šimleša Bruno Šimleša - službene stranice

Ljubavologija u praksi, 14.9., 19h, kino Europa

10.09.2011. - Najava prvog od deset predavanja koja će se jednom mjesečno održavati u kinu Europa

Saznajte više »

Bruno u sjajnom društvu u emisiji o ljubavi

10.08.2011. - Činjenica je da je malo emisija posvećeno ljubavi, ali je sjajno da ih ima sve više. Nataša Barolin Belić, Mani Gotovac i Bruno su pokazali i zašto.

Saznajte više »

Ljubavologija u Hrvatskoj uživo

01.08.2011. - U ovom kratkom razgovoru govorili smo o definiciji ljubavi (koliko god ju je moguće definirati riječima), čestim zabludama u partnerskom odnosu, preljubu. Ma uostalom... bacite pogled na link!

Saznajte više »

Ljubavologija u praksi - ciklus predavanja u kinu Europa

28.06.2011. - Ljubavologija - ciklus predavanja u kinu Europa. Predavanja kreću od 14.9. i cilj im je ljubav približiti našim srcima. Iako je to jednostavno reći, a ipak nešto kompliciranije postići - cilj je da ponovno naučimo voljeti!

Saznajte više »

“Ljubavologija” je enciklopedija ljubavi i odnosa, a da bi djelovala, morate biti iskreni

15.06.2011. - “Naše je srce kao televizijski kanal koji emitira program 24 sata na dan. Ako znaš da znaš voljeti – onda šalješ i signal koji će privući osobu koja će tebe znati voljeti”, rekao je sinoć, na promociji svoje nove knjige, “Ljubavologija”, vodeći hrvatski autor duhovne literature Bruno Šimleša. U punoj dvorani zagrebačkog kina Europa okupilo se 500-ak posjetitelja koji su gotovo dva sata slušali i sudjelovali u razgovoru o – ljubavi.

Saznajte više »