Bruno Šimleša Bruno Šimleša - službene stranice

Uspješno završena humanitarna akcija Zdravo ljeto s osmijehom!

 Nakon nekoliko uspješnih kampanja na crowdfunding platformi Čini pravu stvar, Bruno je ovo ljeto želio počastiti nekoliko fajterica koje su se proteklih godina borile s rakom. Zato je kontaktirao udrugu Sve za nju, one su poslale upit svojim korisnicama i javile su se četiri žene kojima smo, zajedno s članovima njihovih obitelj, osigurali besplatno ljetovanje.
Originalno smo planirali skupiti dovoljno novaca da svima osiguramo hotelski smještaj, no dogodilo se nešto mnogo, mnogo ljepše. Javili su se deseci pojedinaca koji su ponudili besplatni smještaj i najiskrenije se svima zahvaljujemo. Na kraju smo prikupljenih 10.000 kuna iskoristili za pokrivanje troškova putovanja i džeparac za cijelu obitelj, a smještaj je bio bepslatan.
Čak smo se uspjeli pobrinuti i za gospođu Romanu koja zbog privatnih razloga nije mogla na klasično ljetovanje. Ali se zato javila Plava laguna koja joj je ponudila da odabere termin kad god joj odgovara i na kraju je, zajedno s kćerkom, uživala u sunačnom listopadu u jednom od njihovih hotela u Umagu.
Nakon ovakve reakcije, sigurno ćemo ponoviti ovu akciju i u 2019-oj, a sigurno ćemo ponovno koristiti platformu Čini pravu stvar jer 100 posto priklupljenog iznosa ide izravno korisnicima neke akcije!
Jedva čekamo :)