Bruno Šimleša Bruno Šimleša - službene stranice

Bilješka o autoru

Ako ste čitali moje prethodne dvije knjige, onda znate da ne volim klasičnu bilješku o piscu. Volim se predstaviti na način koji odražava moj karakter, a one uobičajene informacije danas su ionako svima dostupne. Za ovu sam knjigu zamislio formu u kojoj ćemo razbiti brojne pozitivne i negativne predrasude o meni. Oni koji me znaju svjesni su da volim razbijati predrasude.

Oni koji me ne poznaju misle da je svaki moj trenutak ispunjen uživanjem u oazama ljubavi i prosvijetljenosti.
Oni koji me znaju svjesni su da intenzivno uživam u ljubavi koju već osjećam, ali da se i dalje trudim biti još dosljedniji, još autentičniji, još mudriji…

Oni koji me ne poznaju misle da sam pretjerano samouvjeren.
Oni koji me znaju svjesni su da sam samouvjeren samo u onim područjima u kojima mi je život pokazao da imam temelja za to.

Oni koji me ne poznaju misle da u mom braku u svakom trenutku cvatu sve ruže ovoga blagoslovljenog svemira.
Oni koji me znaju svjesni su da bajke nisu stvarne i da u mom braku ima puno trenutaka autentične ljubavi, ali da ima i trenutaka koji baš i nisu tako idilični.

Oni koji me ne poznaju misle da imam lažan osmijeh jer nitko ne može biti toliko zadovoljan svojim životom.
Oni koji me znaju svjesni su da sam opravdano sretan u vezi s onim životnim područjima u kojima već mogu uživati te da se i dalje jako trudim izbrusiti i ostale dijamante u sebi i oko sebe. Svjesni su da se trudim utjecati na sve što mogu i to mi pruža mirnoću da prihvatim ono što ne mogu i ne trebam mijenjati.

Oni koji me ne poznaju misle da mi je sve došlo prelagano jer sam relativno mlad uspio u nekim stvarima.
Oni koji me znaju svjesni su da sam se jako trudio od sebe stvoriti osobu koju mogu cijeniti, a oko sebe svijet u kojem mogu uživati. Također, svjesni su da se i dalje trudim napredovati u svakom mogućem pogledu.

Oni koji me ne poznaju misle da sam nevjernik samo zato što ne vjerujem u iste stvari kao i oni.
Oni koji me znaju svjesni su da živim svoju vjeru i da smatram da su moja djela te moja ljubav prema sebi i drugima bolji posrednik do Boga od nekakve institucije.

Oni koji me ne poznaju misle da sam premlad da bih govorio o životu.
Oni koji me znaju svjesni su da govorim samo o onim stvarima koje mi je život u nebrojeno mnogo navrata dokazao da imaju smisla te da šutim o bezbroj stvari za koje još nisam skupio dokaze.

Oni koji me ne poznaju misle da mi je sve u savršenom redu u svakom trenutku u svim područjima života.
Oni koji me znaju svjesni su da sam jako zahvalan na svemu što je već izvanredno u meni i oko mene, ali da i dalje imam puno izazova koje pokušavam svladati.
Oni koji me ne poznaju, misle da imam odgovore na sva pitanja ili misle da ja mislim kako imam sve odgovore na sva pitanja.
Oni koji me znaju svjesni su da imam dosta odgovora koje mi je život već potvrdio, ali sam itekako svjestan brojnih odgovora za kojima još tragam.

Oni koji me ne poznaju, misle da ne živim u skladu s onim što govorim.
Oni koji me znaju svjesni su da sve što govorim potvrđujem svojim djelima.

Oni koji me znaju svjesni su da volim otvorena srca i ambiciozne umove, da volim kada iskoristimo svoje potencijale u bilo kojem području života, da volim kada volimo sebe, da mi je zdrav razum jedan do najdražih prijatelja, da volim otkrivati odgovore, a ne smišljati izgovore, da me od problema više zanimaju rješenja i da sam iznimno bogat čovjek jer mogu osjećati ljubav.
Oni koji me znaju, znaju zašto me vole i znaju da i ja volim njih!