Bruno Šimleša Bruno Šimleša - službene stranice

Riječ-dvije o meni

Svi koji su čitali Školu života znaju da ne volim klasičnu bilješku o piscu. Obično su takve bilješke suhoparne i dosadne, a u vremenu kad su sve informacije o nekome dostupne putem nekoliko klikova, mislim da ih je pregazilo vrijeme. Zato je bolje da vam se predstavim na svoj način.

Ja sam sretan čovjek koji uživa u otkrivanju odgovora na ključna životna pitanja. Sretan sam zato što volim sebe kakav jesam. Sretan sam zato što iznimno uživam u onome što već imam u sebi i oko sebe. To mi olakšava trud oko nadvladavanja mana i razvijanja onoga što još nemam u sebi i oko sebe. A to dvoje zajedno mi daje mudrost da prihvatim sve ono što ne mogu i ne trebam promijeniti. Znam da to zvuči jednostavno, iako vjerujte mi, nije bilo nimalo jednostavno postići to, ali sada je zadivljujuće jednostavno živjeti na taj način. Kad si sam prestaneš stvarati probleme, u složenosti života postaje zadivljujuće jednostavno uživati.

Iznimno sam zahvalan na svemu što sam uspio postići. Prije svega mislim na sve unutarnje borbe u kojima sam odnio pobjedu. Vanjske potvrde ili neki poslovni uspjesi me ne pale, ali zato unutarnji… u njima uživam svim srcem. A veselim se i novim izazovima čijim ću savladavanjem još dublje živjeti ljubav.

Uživam u ljubavi na bezbroj načina. Prije svega, volim život i volim to što me danas tjera na veličanstvenost. Više mi ne dopušta osrednjost i zato ga obožavam.

Volim svoju ulogu životnog vodiča za neke od vas. Iznimna mi je čast što zajedno možemo krenuti u odiseju otkrivanja odgovora i traženja najboljeg načina da duhovnu teoriju provedemo u praksu.

Uživam u igranju s idejama. Istinski volim način na koji ogoljuju stvarnost, unoseći čaroliju ostvarenosti u naše živote.

Volim i svoju malenu, a najveću obitelj. Čast mi je igrati se našim srcima, dati im platno na kojima ljubav oslikava svoju bit.

Volim i ludost vjetra, on je moj saveznik, a njegova snaga je inspiracija.

Obožavam pisati. Ovo je moja šesta knjiga. Trenutno mi je najdraža, no to će se vjerojatno promijeniti.

Volim biti sam, treba mi to vrijeme kada moj unutarnji svijet vodi glavnu riječ.

Volim biti i s izvrsnim ljudima jer me uvijek nadahnu da još više unjedrim svoju izvrsnost. A sviđa mi se biti i s dragim ljudima koji se uče biti izvrsnima.

Obožavam što znam biti prisutan, doista prisutan, svoj. Znam da sam svoj, a da je prisutnost naša.

Ma… jednostavno mi je čast doživljavati život i učiti biti sve ljubavnijim!